Проект BG16RFOP002-2.77-0709-C01

Високо качество в реални срокове

Нашата продукция е с изключително високо качество

Нашите клиенти са най-ценният ни актив

Гарантираме висококачествени материали и отлично изпълнение

Висококвалифициран екип

„Булмашинъри Ентерпрайсис” ООД разполага с екип от специалисти с дългогодишен опит в машиностроенето

Oборудване за тежката индустрия

„Булмашинъри Ентерпрайсис” ООД е единствен по рода си в Югоизточна Европа

homepage-about-section-04

„Булмашинъри Ентерпрайсис” ООД е производител на оборудване за тежката индустрия като машини и съоръжения за черната и цветната металургия, циментовата индустрия, атомно-електрически централи, водно-електрически централи, топло-електрически централи, минна промишленост, оборудване за пристанища и краностроене.

homepage-about-section-04

Нашият стремеж е постигането на високо качество в реални срокове чрез прилагане на най-съвременни технологии. Гарантираме професионално и отговорно отношение към работата и нашите клиенти, висококвалифициран екип от специалисти с дългогодишен опит в областта, висококачествени материали и отлично изпълнение.

homepage-about-section-04

Завода е построен през началото на осемдесетте години на миналия век. Той е създаден с цел  да удовлетвори нуждите на няколко различни индустрии и е единствен по рода си в Югоизточна Европа. На разположение на фирмата има два цеха. Единият е  за механообработка и разкрояване, а другия за  заваряване и монтаж.

homepage-about-section-04

Предприятието разполага със стандартно и уникално оборудване за извършване на слeдните дейности: разкрояване, огъване, заваряване, механична обработка, термообработка, боядисване и нaнасяне на покрития, ремонт и монтаж.


Адрес: България, Радомир, Индустриална зона, Корпус № 7
Телефон: +359 777 95 031
E-mail: office@bulmachinery.com. office.bulmachinery@gmail.com

уеб дизайн Responsa Design