За нас

Заводът е построен през началото на осемдесетте години на миналия век. Той е създаден с цел да удовлетвори нуждите на няколко различни индустрии и е единствен по рода си в югоизточна Европа.

„Булмашинъри Ентерпрайсис” ООД е производител на оборудване за тежката индустрия като машини и съоръжения за черната и цветната металургия, циментовата индустрия, атомно-електрически централи, водно-електрически централи, топло-електрически централи, минна промишленост, вятърни генератори, както и оборудване за пристанища и краностроене.

Нашият стремеж е постигането на високо качество в реални срокове чрез прилагане на най-съвременни технологии. Гарантираме професионално и отговорно отношение към работата и нашите клиенти, висококвалифициран екип от специалисти с дългогодишен опит в областта, висококачествени материали и отлично изпълнение.

На разположение на фирмата има два цеха. Единият е за механообработка и разкрояване, а другия за заваряване и монтаж. Те са на територията на бившите Заводи за тежко машиностроене в гр. Радомир.

Предприятието разполага със стандартно и уникално оборудване за извършване на слeдните дейности: разкрояване, огъване, заваряване, механична обработка, термообработка, боядисване и нaнасяне на покрития, ремонт и монтаж.

ISO EN 1090, 2018-1


Адрес: България, Радомир, Индустриална зона, Корпус № 7
Телефон: +359 777 95 031
E-mail: office@bulmachinery.com. office.bulmachinery@gmail.com

уеб дизайн Responsa Design